späť ↵

HOTEL *** COUNTRY SALOON BELÁ

Štýlový, rodinne pôsobiaci hotel v kategórii trojhviezdičkového hotela s kapacitou až 31 luxusných izieb. Hotel je súčasťou postupne sa rozrastajúceho areálu, pokračovaním už zrealizovanej country reštaurácie. Súčasťou hotela je útulné vnútorné aj vonkajšie wellness, fitness a kongresová miestnosť. Architektúra hotela je prispôsobená podhorskej lokalite Nízkej Fatry a súčasne celkovej country tematike areálu. Naším cieľom bolo zachovať štýlový charakter, neskĺznuť do gýču.
Interiér je navrhnutý v teplých zemitých farbách s dominanciou dreva moreného do odtieňu tmavého orecha. Každá z izieb je vybavená luxusnou kúpeľňou, manželskou posteľou, vstavanou skriňou, stolíkom s integrovaným minibarom a čalúneným kresielkom. Steny sú oživené štýlovými tapetami. Na chodbách aj v izbách sú navrhnuté vysoké koberce. Nábytok a dvere sú atypické, z masívu. Vo vstupných priestoroch, na chodbách a na schodisku je navrhnuté Led osvetlenie, ako doplnkové permanentné osvetlenie.
Wellness je v kombinácii mozaikových obkladov, kameňa a veľkoformátovej dlažby s farebným odlíšením časti pre pánov a pre dámy. Nad vírivkou je situované hviezdne nebo a ku veľkej saune náleží uzavretý oddychový priestor. Osvetlenie je nepriame, decentné, navodzujúce tú správnu atmosféru oddychu.
Materiály z interiéru sa jemne prelínajú do exteriéru, hotel tak pôsobí ucelene. Celkovo interiér pôsobí štýlovo a uhladene.

Projekt interiéru 12/2010
Realizácia 2010 – 2011


späť ↵


in Projects | Housing & Hotel, Projects |


Zdieľať tento článok: