späť ↵

REŠTAURÁCIA COUNTRY SALOON BELÁ

Obľúbený a známy objekt reštaurácie na konci obce Belá situovaný popri ceste smerom zo Žiliny do Terchovej, vznikol ako prestavba pôvodného skladu stavebnej firmy. Okrem samotného architektonického návrhu prestavby objektu sme sa v našom ateliéri zaoberali aj návrhom interiéru reštaurácie. Celý koncept reštaurácie a bowlingu na poschodí je podriadený požiadavke na štýlový interiér s country tematikou. Interiér reštaurácie je v drevenom prevedení. Doplnkovými prvkami sú tehlové obklady, dlažba, štýlové osvetlenie a tematické drobnosti, dekorácie na stenách. Súčasťou reštaurácie je pódium pre živú country skupinu , dominantné atypické ohnisko a nástenná maľba v blízkosti barového pultu. Atypické sú všetky nábytkové prvky, mobiliár.
Poschodie, kde sa nachádza bowling, je poňaté v podobnom duchu, s tehlovým obkladom pilierov, dreveným nábytkom a štýlovým „lanovým“ zábradlím.
Na celkové dopovedanie a možno zútulnenie interiéru chýba ešte ucelenejšia „výzdoba“ štýlovými dekoráciami, závesy na oknách a deliace mobilné paravany medzi stolmi, pre zvýšenie potrebnej intimity stolujúcich. Veríme, že časom sa postupne doladia aj tieto drobnosti.
Každopádne je reštaurácia Country Saloon na ceste zo Žiliny do Terchovej jediným zaujímavým, atraktívnym a štýlovým miestom, čomu svedčí aj vysoká návštevnosť a obľuba podniku.

Projekt interiéru 08/2007


späť ↵


in Projects | Housing & Hotel, Projects |


Zdieľať tento článok: